Anbefalinger af

Fysioterapeut
Brian Østergaard Sørensen


” Jeg ønsker at indstille behandlingsforløbet, idet jeg ikke længere har de smerter i ryggen som jeg oplevede da jeg startede hos dig. Og jeg vil nu fortsætte den gode stil, men naturligvis tage kontakt til dig såfremt jeg oplever tilbagegang. 

 
Jeg kan nu løbe 5 km 3 gange om ugen uden nogle gener overhovedet. Det er muligvis summen af parametre der har været afgørende for den bedring jeg mærker. Jeg har lavet dine øvelser regelmæssigt, og været aktiv dagligt med løb, gang og svøm (indtil nedlukning), ligesom jeg er kommet lidt ned i vægt. 
 
Jeg er symptomfri og har sat træningsindsatsen lidt op, og det er gået rigtig godt.  Så jeg siger tak for forløbet vi har haft sammen, for udredningen og for øvelserne jeg har fået. Nu kan jeg løbe igen!
 
Du har en indlevelse, en systematik i din udredning og et smittende engagement der er ret enestående. Jeg har derfor allerede anbefalet dig til andre i mit netværk der har problemer med ryggen. Så selv om det har været et kort forløb vi har haft sammen så har det efterladt et stort indtryk på mig.   
 
Mvh, Torben “
Torben

“Brian gav mig en yderst professionel og behagelig behandling, da jeg var blevet opereret i min menisk i højre knæ og samtidig er uden korsbånd i samme knæ. Jeg gik til genoptræning hos Brian, det var et konstruktivt og givende forløb, som har hjulpet mig godt ovenpå efter operationen.

Genoptræningen gik rigtig godt og endda hurtigere, end hvad jeg havde turde at håbe på, således jeg kunne genoptage fodbold, løb, fitness og andet daglig aktivitet. Nu mere end et år efter operationen går det stadigvæk rigtig godt med mit knæ og jeg bruger stadigvæk en stor del af de øvelser, som Brian gav mig.

Jeg er ikke i tvivl om, at den dygtige, specifikke og gennemtænkte hjælp, som Brian gav, har været afgørende for det gode resultat jeg har nu.”

JEPPE ØSTERGAARD

“En overbelastningsskade i forbindelse med styrketræning havde resulteret i, at jeg havde døjet med ondt i lænden i 3-4 måneder. Da dette var til stor gene både i forbindelse med min træning og mit arbejde som sygeplejerske valgte jeg at opsøge Brian, i håb om at komme smerterne ti livs. Under den første undersøgelse, var Brian god ti lat spørge ind til netop mine behov i forhold til genoptræningen.

Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt behandlingen hjalp. Allerede efter den første behandling mærkede jeg at smerterne i lænden var blevet mindre. Brian gav mig nogle øvelser, som jeg selv kunne bruge til at lindre smerterne – og det hjalp også med det samme ! Ikke nok med at jeg sammen med Brian fik styr på smerterne, så gennemgik Brian også de øvelser med mig som havde forårsaget mine smerter og viste mig, hvordan jeg i fremtiden vil kunne forebygge at problematikken opstod igen.

Jeg kan klart give min anbefaling til andre, der har problemer med lænden om at bruge Brian!”

RIKKE NØRGAARD

“Jeg henvendte mig til Brian efter at have haft kraftige rygsmerter i lænden i et halv års tid. Jeg havde i den periode besøgt forskellige kiropraktorer og fysioterapeuter uden at kunne mærke fremgang, eller få en entydig forklaring på hvad min ryg fejlede. Da jeg var hos Brian første gang, var han efter en grundig undersøgelse ikke i tvivl om at jeg skulle have fortaget en MR scanning på baggrund af mistanke om diskusprolaps. Resultatet af MR scanningen bekræftede Brians mistanke, da den viste at jeg havde en stor diskusprolaps som lægerne i første omgang mente skulle opereres. Mine smerter var på daværende tidspunkt på et niveau hvor de var udholdelige, og jeg ville så vidt mulig gerne undgå at skulle opereres. Brian var ikke i tvivl om at med en kombination af træning og øvelser, skulle bane vejen for at undgå operation. Det skulle vise sig at denne beslutning var den rigtige, da jeg efter en måneds tid med træning og øvelser så småt kunne begynde at cykle og løbe igen. Jeg er efter mit forløb hos Brian kommet over min diskusprolabs uden at skulle opereres og kan i dag cykle og løbe på samme niveau som jeg kunne før mine rygsmerter begyndte. Jeg har gennem hele forløbet hos Brian været utrolig glad for endelig at møde en fysioterapeut med professionel tilgang til min problemstilling og som ikke var bange for at tage en beslutning.
Du kan læse om den behandling Thomas modtog her: 35- Year -Old Male with History of low Back Pain

THOMAS LINDBY
“Brian er en yderst kompetent fysioterapeut- man kan virkelig mærke han brænder for sit fag”
JOAKIM BØRLUM

“I efteråret 2012 fik jeg akut ondt i ryggen og påbegyndte et behandlingsforløb hos fysioterapeut Brian Østergaard Sørensen. Smerterne i ryggen viste sig sidenhen at være forårsaget af arcolyse og spondylolistese.

Brian er og bliver en fantastik fysioterapeut. Dette skyldes i høj grad hans tilgang til behandling med alt, hvad det indebærer af professionelt overblik og stor ekspertise inden for sit felt. Men professionelt overblik og stor ekspertise er der (heldigvis) så mange fysioterapeuter, der har. Forskellen på Brian og “så mange fysioterapeuter” var (og er) hans indlevende, lyttende og engagerede tilgang til mig som patient. Fra første behandling bekymrede og interesserede Brian sig oprigtigt for mine rygsmerter, for mig som person og kombinationen af begge.

Brians professionelle tilgang til hele mit skadesforløb værdsætter jeg mere, end nogen overhovedet kan forestille sig. Det vidner for mig om en fysioterapeut, hvis ekspertise og personlighed kun kan beskrives som noget helt ekstraordinært. Han er virkelig en kapacitet udover det sædvanlige!”

JULIET BUTLER

Jeg havde gennem en længere periode haft smerter i min ryg – Det var lidt forskelligt hvor stærke smerterne var. Jeg havde prøvet fysioterapi, men syntes ikke rigtig det hjalp.

Jeg læste så om Brian Sørensen på nettet og besluttede at se om han kunne hjælpe mig.

Da jeg kom første gang brugte Brian lang tid på at spørge ind til mine smerter, for at finde frem til hvad behandling der kunne hjælpe mig. Derefter fik jeg en behandling og jeg fik instruktion i de øvelser der kunne hjælpe mig. Men også hvilke øvelser jeg ikke måtte lave.

Efter 2. besøg følte jeg, at det var blevet meget bedre og besluttede at fortsætte med de øvelser vi havde aftalt, og se tiden lidt an med hensyn til flere behandlinger.

Jeg syntes virkelig det var rigtig fint, at der blev brugt tid, den første gang,til at finde den rigtige behandling. Jeg fik ikke bare nogle øvelser jeg skulle lave, men øvelser som kunne hjælpe netop mig.

Den grundige snak vi fik første gang, har jeg ikke oplevet før, selv om jeg har prøvet fysioterapi før.

KIRSTEN OBEL

Tag kontakt eller følg med

Altid 100 % uforpligtende.

© 2021 All rights reserved.
Danske Fysioterapeuter medlem: 14296

Kontakt & info

fysioaalborg@gmail.com
Telefon: 30 71 14 15
CVR: 29022666

Adresse

FysioAalborg
Klokkestøbergade 17
9000 Aalborg