Priser

Første konsultation

75 minutter

Mere om den første konsultation her.

675,-
Konsultation

45 minutter

Mere om opfølgende behandlinger her.

419,-
Lændepude
McKenzie super roll
375,-
Afbud

Foretages inden kl 09.00 på den pågældende dag ellers takseres det som en normal konsultation.

375,- ved for sent afbud

Hvis du er med i Sygeforsikringen “danmark” kan du få  tilskud. Klinikken indberetter automatisk til “Danmark”.

  • Første konsultations tilskud  kr 133,-
  • Opfølgende behandlinger tilskud kr 88,-

Du kan se yderligere information om  “danmark” og tilskudsmuligheder ved at trykke på dette link. Det kan også være en god ide at henvende sig til dit forsikringselskab, da en del af disse giver yderligere tilskud til behandlingen.

Første konsultation

Første konsultation er bestående af en grundig fysioterapeutisk undersøgelse som danner grundlag/baggrund for et effektivt behandlingsforløb målrettet netop dit specifikke problem. Jeg har brug for at høre din oplevelse af problemet og hvad du forventer dig af vores samarbejde. Efterfølgende laves en fysisk undersøgelse af din ryg og der iværksættes en behandling til dit problem som tilpasses dig og diagnosen. Prisen skyldes ganske simpelt, at der er sat masser af tid af i forhold til hvad du oplever på andre klinikker. Den øgede tid til både første konsultation og de opfølgende konsultationer reducerer antallet af konsultationer i det samlede forløb. Derudover har jeg et højt specialiseret kompetenceniveau som du kun finder ganske få steder i Danmark.

Opfølgende behandling

Opfølgende behandling er hvor vi sikrer os at det går som forventet med problemet. Der er tale om justering og planlægning af øvelser, information, vejledning og behandling i relation til dit problem. Prisen skyldes ganske simpelt, at der er sat masser af tid af i forhold til hvad du oplever på andre klinikker. Den øgede tid til både første konsultation og de opfølgende konsultationer reducerer antallet af konsultationer i det samlede forløb. Derudover har jeg et højt specialiseret kompetenceniveau som du kun finder ganske få steder i Danmark.

Akuttider

Det er ikke altid at smerterne tager hensyn til almindelige åbningstider. Derfor kan jeg i specielle tilfælde tage patienter uden for normal konsultationstid der er efter kl. 1800 plus lørdag og søndag.

Sygeforsikringen

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til dine fysioterapibehandlinger. FysioAalborg sparer dig besværet og indberetter automatisk til Sygeforsikringen “danmark” for dig.

Elastikker og tape

Er der behov for at du i dit forløb skal bruge træningselastikker og tape er det selvfølgeligt gratis så længe du er klient på klinikken.

Foredrag og kurser

Foredrag og kurser varierer i honorar efter ønsker og indhold.

“Allerede efter den første behandling mærkede jeg at smerterne i lænden var blevet mindre.”

Rikke Nørgaard

Tag kontakt eller følg med

Altid 100 % uforpligtende.

© 2021 All rights reserved.
Danske Fysioterapeuter medlem: 14296

Kontakt & info

fysioaalborg@gmail.com
Telefon: 30 71 14 15
CVR: 29022666

Adresse

FysioAalborg
Klokkestøbergade 17
9000 Aalborg