Pressemeddelelse: Godt nyt for nordjyder med smerter i muskler og led

Brian Østergaard Sørensen
14 august 2014

fysioaalborg_fysioterapeut_brian-oestergaard-soerensen1For rigtigt mange nordjyder er hverdagen hæmmet af, at de går rundt med smerter i muskler og led. Smerter der konstant dukker frem og kan gøre selv små daglige gøremål til en udfordring. For alle dem er der nu godt nyt. Brian Østergaard Sørensen, Dip. MDT starter sin nye fysioterapiklinik op midt i centrum af Aalborg.

“Det er utroligt mange mennesker der går rundt med ubehandlede smerter i nakke og ryg hvilket jo er rigtigt synd, da det i den grad går ud over deres livskvalitet” fortæller Brian Østergaard Sørensen.

fysioaalborg_fysioterapeut_brian-oestergaard-soerensen2Brian Østergaard Sørensen har uddannet sig inden for fysioterapi i Skotland, USA samt New Zealand og har over 9 års praktisk erfaring som fysioterapeut i Danmark. Han har her i august 2014, valgt at starte sin klinik op ved siden af hans virke som underviser på fysioterapiuddannelsen, da han et ønske om at hjælpe mennesker med sine kompetencer.

“Jeg arbejder med det mest spændende område indenfor sundhedssektoren” udtaler en passioneret Brian Østergaard Sørensen og fortsætter “Mit mål er at mine patienter skal opleve, at de bliver behandlet med respekt, bliver taget seriøst og får afklaring samt behandling for deres smerter i muskler og led. Det er vigtigt at forstå den enkeltes situation, så forløbet kan målrettes”.

fysioaalborg_fysioterapeut_brian-oestergaard-soerensen3Brian Østergaard Sørensen har, som en af kun to fysioterapeuter nord for Aarhus, opnået det højeste kompetenceniveau i Danmark i McKenzie-regie. McKenzie er en behandlingsform inden for fysioterapi, der tager udgangspunkt i patientens hverdag og behov, samt stiller skarpt på løsninger nu og i fremtiden. Det er bl.a. denne kompetence, der fremover kommer alle nordjyderne til gode.

“Min viden om ryg- og nakkesmerter gør, at jeg kan give effektiv en second opinion til patienter med selv komplicerede problemstillinger. Samtidigt kan jeg med forholdsvist få konsultationer give mine patienter en bedre hverdag” fortæller Brian Østergaard Sørensen.

Klinikken hedder FysioAalborg og er placeret i Klokkestøbergade 17 tæt på både gågade og parkering. Den har speciale i ryg- og nakkesmerter, men har også kompetencer inden for smerter i resten af bevægeapparatet heriblandt sportsskader.

Fakta om FysioAalborg

  
fysioaalborg_fysioterapeut_brian-oestergaard-soerensen4FysioAalborg er en nystartet fysioterapiklinik med speciale inden for ryg- og nakkesmerter. 38 årige indehaver og fysioterapeut Brian Østergaard Sørensen er uddannet fysioterapeut i 2005 og har siden opnået det højeste kompetenceniveau i McKenzie-regie (Dip. MDT). Han underviser på Fysioterapiuddannelsen i Aalborg samt for autoriserede fysio- og ergoterapeuter på sygehuse rundt omkring i Danmark.

McKenzie også kaldet Mekanisk Diagnostik og Terapi, er en fysioterapiform der omfatter en logisk og trinvis proces, der undersøger, behandler og forebygger patientens problemer. En hjørnesten i tilgangen er at give patienten forståelsen for og redskaberne til at kunne hjælpe sig selv nu og i fremtiden.

Download pressemeddelelsen her (PDF // 2,5mb) >>


Seneste nyt

| ,

Undersøgelse af rygsmerter hos egen læge.

Dette indlæg handler om undersøgelse af rygsmerter hos egen læge. I podcasten taler vi med specia…
| ,

Rodtryk og diskusprolaps – Kirurgi

Rodtryk og diskusprolaps I denne episode taler jeg med neurokirurg på Aalborg universitetshospita…
| ,

The doing is the fixing – Genoptræning

Gør det nu bare ! Nogle gange skal du bare gøre det, kom i gang og vær mindre bekymret. Yes det e…

Tag kontakt eller følg med

Altid 100 % uforpligtende.

© 2021 All rights reserved.
Danske Fysioterapeuter medlem: 14296

Kontakt & info

fysioaalborg@gmail.com
Telefon: 30 71 14 15
CVR: 29022666

Adresse

FysioAalborg
Klokkestøbergade 17
9000 Aalborg